Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Eind 2013 rees het idee om naai-workshops te organiseren voor absolute beginners en mensen met al enige ervaring. Toen was de hype "breien, naaien en haken zijn hip en trendy" al een tijdje bezig.

Begin 2014 werden een paar rollen stof aangekocht van Timeless Treasures. We waren zo onder de indruk van de kleurrijke prints van hun designer -Michael Searle- dat we alle nieuwe stofjes aankochten.

Gaandeweg leerden we andere stoffenhuizen en ontwerpers kennen zoals Michael Miller, Soft Cactus, Hamburger Liebe, Kopenhagen Print Factory, Art Gallery Fabrics, Riley Blake, Gütterman en Swafing Exclusive.

De voorraad aan stoffen groeide aan en de klanten apprecieerden onze keuze van stofjes met felle kleuren.

Gesterkt door de positieve feedback en met wat ervaring, durfden we begin 2015 de stap zetten naar een eigen webshop. Daarnaast kan u onze stoffen ook bekijken en voelen op één van de vele beurzen waar we aan deelnemen, tijdens de workshops of op één van de opendeurdagen van het naai-atelier.

Het is onze bedoeling om het enorme aanbod van stoffencollecties op te volgen en voor jullie er de meest originele en kleurrijke ontwerpen uit te kiezen.

Als u kiest voor stofjes van CRE@ING, dan kiest u voor originaliteit, kwaliteit én kleur en dit aan een consument-vriendelijke prijs.